Schrijf een Recensie

Heerlijk

Rated 5 out of 5
28 juli 2021

2 volwassen – 1 kind – 4 juni – 3 nachten

+ Heel mooi huisje, goed onderhouden en schoon. Er is van alles voor de gasten verzorgd; je hoeft eigenlijk nergens aan te denken. Locatie is heerlijk, midden in het bos. Vanuit het huis wandel of fiets je zo een rondje door de natuur. In het dorpje Norg kun je lekker op een terrasje wat eten en drinken. We hebben genoten!

– De bedden waren wat hard voor ons, maar verder prima!

Kim

Huis ruikt heerlijk

Rated 5 out of 5
28 juli 2021

7 juni – 4 volwassen – 2 nachten

Wat een prachtig huis, locatie en omgeving! Deze plek heeft echt alles wat er nodig is om tot rust te komen maar ook actief te zijn. Met veel wandelroutes door bossen, polders en moerassen kan je eindeloos blijven lopen. Het huis is ruim, heel comfortabel en ruikt heerlijk 🙂 De mogelijkheid om buiten te zitten is ook heel fijn en alle soorten vogeltjes blijven zingen, echt zalig. We komen zeker terug!

Petra

Villa in het bos

Rated 5 out of 5
27 juli 2021

26-07-2021 – 2 volwassen – 2 kinderen – 4 nachten

Wat een heerlijk huis en van alle gemakken voorzien. We hebben ontzettend genoten van de ruimte om het huis, het huis zelf en de rust.

Wat een super keuken. We hebben ons hierin heerlijk kunnen uitleven. 🙂

En door het mooie weer ook lekker buiten kunnen zitten. Helaas niet het eekhoorntje gezien, wel veel vogels gehoord en kikkertjes in de tuin gezien. We komen zeker nog een keer terug. Het was een super verblijf.

Familie B.

Fantastisch huis

Rated 5 out of 5
23 juli 2021

mei 2021 – 2 volwassen – 2 kinderen – 6 nachten

Hallo Monique en Han

We hebben genoten van het huisje en de omgeving. De vogeltjes die je wakker fluiten. De eekhoorn die af en toe langs komt. Het huis is fantastisch, alles wat je nodig hebt en meer. We hadden mooi weer, af en toe een buitje.

We hebben knutsels achter gelaten, zoek en gij zult vinden!

Hopelijk tot ziens in ’t holten Huus in Norg

Jessie

Heerlijke tuin

Rated 5 out of 5
23 juli 2021

mei 2021 – 2 volwassen – 3 nachten

Hoi Monique en Han

Wat een fantastisch huis is het Holten Huus! Zo lekker ruim en van alle gemakken voorzien.

Ook de tuin is heerlijk. ’s Ochtens vroeg lekker genieten van de vogelgeluiden. En na een dagje weg te zijn geweest is het ook heerlijk vertoeven in de tuin. We waren verrast hoe compleet alles is… we hebben niets gemist en alle extra’s erg gewaardeerd! Het huis ligt heerlijk in het bos en in de omgeving is veel te zien en te doen. We zijn erg blij dat we het Holten Huus hebben uitgekozen voor een paar dagen weg.Ik hoop dan ook hier nog een keer terug te komen!

Marcel en Miriam

Gastenboek