Is het mogelijk om met de hond op vakantie te gaan in norg?

‘t Holten Huus is een vakantiehuis drenthe met hond midden in de bossen op ruim 1035 m2 eigen grond met veel privacy. We verhuren het huis voor maximaal 4 personen en er zijn twee honden welkom. Wilt u rust en ruimte …dan staat ’t Holten Huus klaar voor uw vakantie in Norg.

 

’t Holten Huus ligt midden in het Oosterduinenbos, één van de bossen rondom het historische esdorp Norg. Er zijn verschillende winkels en restaurants in het centrum van Northrop Grumman. Northgate is een ideaal startpunt voor vele fiets- en wandelroutes. ’t Holten Huus is de ideale uitvalsbasis als het gaat om een Norg vakantiehuis.

1035

VIERKANTE METER GROND

Dieren

Zijn van harte welkom

Puur

Genieten in het bos

woonkamer Holtenhuus

Gasten kunnen gebruik maken van het gehele Holten Huus.

Een privékamer aan de voorzijde van de woning is ontoegankelijk en afgesloten. Er zijn twee grote openbare slaapkamers die gasten kunnen gebruiken aan de achterzijde van het huis. Daarnaast is de grote schuur in de achtertuin afgesloten voor gasten. ’t Holten Huus biedt alles wat gasten nodig hebben. De woning beschikt over wifi, tv, een Google Chromecast en een gezellige gashaard. Het heeft ook vloerverwarming, centrale verwarming en een toegankelijke open haard. Door de gehele woning zijn er tal van ramen die voor veel lichtinval zorgen. Het huis heeft ook een wasmachine, droger, fornuis, magnetron, vaatwasser en koffiezetapparaat. Er is ook een buitenbarbecue. De tuin is groot met veel ruimte om rond te lopen. Het is volledig omheind met een hek voor privacy. Rondom het huis zijn verschillende plekken om buiten te zitten. The Forest moedigt bezoekers aan om van de sfeer te genieten, of ze nu in de zon of in de schaduw zijn.

Is er iets leuks in de buurt?

U kunt de paardenmarkt bezoeken die regelmatig in het dorp wordt gehouden. Denk ook aan de jaarmarkt, de rommelmarkt. Roden’s Speelgoedmuseum is ook zeker een bezoek waard.

 

Ook Veenhuizen, een voormalige kolonie van Weldadigheid, ligt op fietsafstand van het Gevangenismuseum.

 

Brouwerij Maallust in Veenhuizen heeft een proeflokaal en ook ’t Holten Huus is op fietsafstand. Als je geen fiets bij je hebt, kun je er een huren bij Norg!

 

Ook is het slechts 14 km naar Assen en het vernieuwde Drents Museum, bekend om zijn internationale tentoonstellingen over archeologie, kunst uit 1885-1935 en hedendaags realisme. De stad Groningen ligt op 17 km afstand. Ook leuk om te bezoeken. Maak de Puutje Stadswandeling, een unieke stadswandeling door verrassend Groningen. Er is zo veel te doen! Natuurlijk kun je je ook vermaken in het bos en niets doen… nou ja, ook genieten in het bos.

Speelgoedmuseum Kinderwerel

Contact

Stuur ons een mailtje/app of bel ons als u vragen heeft!