Zoekt u een vakantiehuis in Norg, Drenthe?

‘t Holten Huus is een particulier vakantiehuis drenthe midden in de bossen op ruim 1035 m2 eigen grond met veel privacy. We verhuren het huis voor maximaal 4 personen en er zijn twee honden welkom. Wilt u rust en ruimte …dan is ’t Holten Huus het ideale huisje in Norg.

 

’t Holten Huus staat midden in de bossen van de Oosterduinen, één van de bossen rond het historische esdorp, Norg. Het centrum van Norg heeft verschillende winkels en eetgelegenheden. Norg is het ideale startpunt voor vele fiets- en wandelroutes. ’t Holten Huus is ideaal als uitvalsbasis voor uw vakantie.

1035

VIERKANTE METER GROND

Dieren

Zijn van harte welkom

Puur

Genieten in het bos

Gevangenismuseum Veenhuizen

Wat is er in de buurt te doen?

Voor de kinderen is er een subtropisch zwembad, het Molenduinbad, een binnenbad, met een leuke glijbaan met ’s zomers een doorloop naar een peuter-buitenbad.

Ook kunt u een dagje naar het Ronostrand. Ook hier kunt u heerlijk vertoeven aan het water. Het Ronostrand is een natuurlijke zwemplas met groot zandstrand. U kunt hier heerlijk zwemmen, pootje baden, of met een rubberbootje op het water dobberen. Wanneer u even wilt genieten van de zon kunt u uw handdoek op het strand neerleggen, maar ook is er een ligweide met gras aan de bosrand. Kinderen kunnen veilig spelen in het ondiepe deel van de zwemplas. Er staan tevens diverse speeltoestellen waar ze zich uren kunnen vermaken.

U kunt naar de regelmatig gehouden paardenmarkt in het dorp. Denk ook eens aan de jaarmarkten, rommelmarkten. Ook erg leuk om te bezoeken is het speelgoed museum in Roden.

Op fietsafstand is Veenhuizen, de voormalig kolonie van Weldadigheid, met onder andere het Gevangenismuseum.

 

De bierbrouwerij Maallust, in Veenhuizen met proeflokaal is ook op fietsafstand van ’t Holten Huus. U kunt fietsen huren in Norg mocht u geen fietsen bij u hebben!

 

Ook Assen met het vernieuwde Drents Museum, bekend om zijn internationale tentoonstellingen over archeologie, kunst 1885-1935, hedendaags realisme, is maar 14 kilometer ver. Op 17 kilometer rijden ligt de stad Groningen. Ook erg leuk om te bezoeken. Doe eens de stadswandeling Puutje, een unieke stadswandeling door verrassend Groningen. Genoeg te doen dus! U kunt natuurlijk ook gewoon lekker genieten in het bos en niets doen…ook erg lekker, GENIETEN IN HET BOS.

Drents Museum

Contact

Stuur ons een mailtje/app of bel ons als u vragen heeft!